viernes, 26 de noviembre de 2010

L'EVOLUCIÓ DE LA INDUMENTÀRIA

En temps no molt llunyans, i mitjançant la indumentària, podíem saber si una persona era immoral o promíscua, també es podia saber el tipus de treball que desenvolupava o si vestia algun càrrec eclesiàstic. La societat actual, afortunadament, s'ha tornat molt més flexible en el que es refereix a vestir el cos, però segueix sent un element revelador de la personalitat de l'individu. 





Algunes professions com metges, homes d'empresa, diplomàtics..., han de posar especial cura a l'hora de vestir-se. La primera imatge dirà molt a favor o en contra de l'empresa, entitat o país que representin. 
En el vestir adequadament van implícits el carisma i la serenitat de la institució, qualsevol que aquesta sigui, que es representa



No cal sentir-se en l'obligació de vestir rigurosament a la última moda. Aquestes canvien ràpidament i no a tots els físics els asseuen bé les mateixes peces. El que sí és important és que, tant l'home com la dona han de ser conscients de la pròpia figura i edat

L'elegància i el bon gust requereix saber vestir de manera adequada segons el lloc i el moment. Per a això no cal posseïr un gran guarda-roba, sinó saber triar les peces en el moment d'adquirir-les i tenir present els ambients en els quals ens movem. 

Cal tenir present que les peces de qualitat i bàsiques tenen menys tendència a passar de moda i seran més fàcils de combinar amb altres peces.

No hay comentarios:

Publicar un comentario