jueves, 13 de diciembre de 2012

GAUDEIX DEL NADAL AMB ESTIL

Ja tenim les festes aquí. Tornen les reunions familiars, els sopars i dinars d'empresa i compromisos diversos. Vols uns consells d'estil per si no saps què posar-te segons l'ocasió? Pren nota.




SOPARS I DINARS D’EMPRESA

S’han d’evitar prendes massa estridents, i  lluentons. És més encertat seleccionar una prenda elegant amb un acabat neutre, i destacar el rostre amb una mica de maquillatge o fer servir un accessori especial.

Es poden combinar prendes com faldilles o vestits habitualment utilitzats per  anar a la feina amb un toc festiu: p.ex. unes mitges diferents, sandàlies o sabates de taló, i, en el cas dels homes, amb alguna corbata, mocador o fulard.

El ‘little Black dress’ pot anar combinat amb complements de festa, com collarets, polseres o arracades XXL.

També s’han de tenir en compte altres circumstàncies a l’hora de vestir-se: Recordar el lloc on es treballa, vigilar l’estatus, i respectar les jerarquies a l’empresa són punts molt importants.

Per les festes  d’empreses on es recomana l’etiqueta, les dones han d’escollir-se un vestit tipus CÓCTEL i els homes un vestit o esmòking negre.


REUNIONS DE NADAL EN FAMILIA

DONES 

Es important buscar sempre la discreció, ni intentar destacar masa. Pots utilitzar prendes de tendència com barrets formals o informal, ideals com a look de dia però mai a la nit, i jugar amb els complements que donen un toc festiu.


HOMES

-S’han de desterrar les bambes i arreglar-se una mica més.
-Intentar no fer servir colors molt clars en vestits, ni ratlles, ni colors cridaners.
-Utilizar americana amb un toc de fantasia és un encert: Ex.vellut o adamascat
-Es el moment de emprar jerseis elegants fins amb un toc especial i de qualitat, com jackards.
-Els fulards, mocadors, etc, aportaràn sofisticació a un look sobri i elegant.


CAP D’ANY

Es un dia molt especial en el que volem rebre l'Any Nou ben guarnits. Buscar la comoditat i utilitzar el sentit comú sempre és l'opció més elegant. Portar combinacions que ens facin sentir be, amb les que ens poguem expresar amb llibertat de moviments . Evita destacar exageradament i vesteix segons el moment i l'ocasió.